Clicky

Little time ago, I start testing and implementing Microsoft Search server 2010, generally for crawling Exchange 2007 public folders, but if I don't have problems crawling file server, then with Exchange 2007 public folders I get only errors.

Error when crawling is  - Error while crawling LOB contents. ( The operation has timed out )
1) OWA sits on https, https give error like - Error while crawling LOB contents. ( The request failed with HTTP status 403: Forbidden. )
2) Already played with farm time-out settings, now sit on 180/180 with no changes.
3) Month ago I could crawl folders, where all messages are identical with single pdf attachment, but couldn't crawl folder where sits emails from client. Crawling ended with some error with hexadecimal cannot be xxx.

asked 03/07/2011 08:44

tomslv's gravatar image

tomslv ♦♦


5 Answers:
Already read this article, all configuration did by this. Just found out, that Sharepoint Search service is down, will restart server at night, because can't start service.
In morning (GMT+2) will try again to start crawling.
link
tomslv's gravatar image

tomslv

Restarted server, nothing is changed. Still can't start service: SharePoint foundation search v4, getting error message: Error 6 : The handle is invalid.

Sharepoint is installed on DC (PDC), that's why database is on another server.

Checking another services, saw that there's another service down: SQL Server VSS writer with error: The application cannot start because its side-by-side configuration is incorrect.
link
tomslv's gravatar image

tomslv

Problem solved with Sharepoint 2010 Foundation reinstaling.
link
tomslv's gravatar image

tomslv

Others solutions doesn't help, reinstaling the system not the best solution.
link
tomslv's gravatar image

tomslv

Your answer
[hide preview]

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Tags:

×43
×1

Asked: 03/07/2011 08:44

Seen: 790 times

Last updated: 09/06/2011 09:16