Clicky

I changed my XPS1710 display and inverter. My display now works but is not as bright or clear as it should be.

asked 02/13/2011 04:32

levy99's gravatar image

levy99 ♦♦


6 Answers:
did you check the ribbon cable ?

is the TFT display and inverter board the correct parts? the correct part numbers that you replaced.
link
hanccocka's gravatar image

hanccocka

Have you tried adjusting the brightness and contrast ratios's in the bios or with quickset?
link
jamietoner's gravatar image

jamietoner

The screen became brighter. But the screen was still somewhat blurry.
link
levy99's gravatar image

levy99

Connect an external monitor to test if the output video does not have an issue.
If the output to the monitor is good it means your video out from the machine is good and problem could be narrowed to the screen.

Also inspect the connecting cables and reconnect them again.
A bad connection or a faulty inverter or a faulty LCD itself could give arise to such a problem.
link
asidu's gravatar image

asidu

Good advice.
link
levy99's gravatar image

levy99

This question has been classified as abandoned and is being closed as part of the Cleanup Program. See my comment at the end of the question for more details.
link
compfixer101's gravatar image

compfixer101

Your answer
[hide preview]

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Tags:

×1
×1
×10
×1

Asked: 02/13/2011 04:32

Seen: 273 times

Last updated: 03/26/2011 09:37